Villkor

Körkort och åldersvillkor

Föraren skall ha fyllt 18 år (24 år för ”komfort” samt ”kombi”) och visa giltigt körkort.

Information

Samtliga priser är inklusive moms. Samtliga priser i denna prislista gäller från och med 2011-01-01 och tills vidare. Priserna avser hyra av bil inom Sverige. Våra bilar är av senaste årsmodell och utrustade med ljudanläggning. Drivmedel ingår ej i priset. För personbilar och minibussar gäller att vid debitering enligt tariffen för korttidshyra är priset timma över helt dygn 1/5 av dygnspriset + km kostnad.

Betalning

Vi accepterar endast betalning med kreditkort om ej annat betalningssätt är överenskommet. Hyresmannen svarar för samtliga till följd av parkerings- eller andra företeelser uppkomna kostnader under hyresperioden. Om så ej sker debiteras hyresmannen, förutom kostnaden, en expeditionsavgift på 300:- per förseelse.

Skadekostnadsreducering

Innebär att Ni mot en särskild avgift har möjlighet att reducera kostnaden vid skador till 2.000:-/skada. Gäller ej om föraren är under 24 år, då s k ungdomssjälvrisk tillkommer (2.500:-). Skadekostnadsreduceringen kostar 90:-/ dygn, högst 1.350:-/månad, för släpvagn 50:-/dygn.

Bra att tänka på!

Vid vållande av skada kan två självrisker uppstå. En för vagnskada, på den egna hyrbilen, och en trafiksjälvrisk för motpartens skador.

BURF:s allmänna hyresvillkor

Ladda ner som PDF här.