biliv hyrbilar lysekil uddevalla trollhättan

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Villkor

Körkort och åldersvillkor

Föraren skall ha fyllt 18 år (24 år för ”komfort” samt ”kombi”) och visa giltigt körkort.

Information

Samtliga priser är inklusive moms. Samtliga priser i denna prislista gäller från och med 2011-01-01 och tills vidare. Priserna avser hyra av bil inom Sverige. Våra bilar är av senaste årsmodell och utrustade med ljudanläggning. Drivmedel ingår ej i priset. För personbilar och minibussar gäller att vid debitering enligt tariffen för korttidshyra är priset timma över helt dygn 1/5 av dygnspriset + km kostnad.

Betalning

Vi accepterar endast betalning med kreditkort om ej annat betalningssätt är överenskommet. Hyresmannen svarar för samtliga till följd av parkerings- eller andra företeelser uppkomna kostnader under hyresperioden. Om så ej sker debiteras hyresmannen, förutom kostnaden, en expeditionsavgift på 300:- per förseelse.

Skadekostnadsreducering

Innebär att Ni mot en särskild avgift har möjlighet att reducera kostnaden vid skador till 2.000:-/skada. Gäller ej om föraren är under 24 år, då s k ungdomssjälvrisk tillkommer (2.500:-). Skadekostnadsreduceringen kostar 90:-/ dygn, högst 1.350:-/månad, för släpvagn 50:-/dygn.

Bra att tänka på!

Vid vållande av skada kan två självrisker uppstå. En för vagnskada, på den egna hyrbilen, och en trafiksjälvrisk för motpartens skador.

BURF:s allmänna hyresvillkor – Ladda ner PDF här

 

GDPR- och Integritetspolicy för Biliv Hyrbilar AB

Vilka uppgifter samlar Biliv Hyrbilar in?

Bokningsinformation: Vid bokning eller bokningsförfrågan av biluthyrningstjänster, oavsett om du betalar vid bokningstillfället eller vid hämtning av hyrbil, begär vi alltid uppgifter som namn, postadress, telefonnummer samt e-postadress. Vid bekräftad bokning så begär vi och lagrar personnummer och betalningsinformation såsom typ av kort, kortnummer och utgångsdatum. Detta är för att kunna genomföra din bokning, kontakta dig vid frågor, om din förfrågan inte går igenom eller skicka dig din bekräftelse elektroniskt.

Vi arkiverar alla hyresavtal och andra transaktioner som du ingår med Biliv Hyrbilar AB. Vi sparar inte personuppgifter som vi inte behöver.

Biliv Hyrbilar kommer aldrig att vidarebefordra dina personuppgifter för något företag eller tredje part.

Personuppgifter som vi innehar som del av din kundprofil lagras i en databas med fysiska och tekniska säkerhetskontroller och rutiner.

Vi ber dig att inte uppge ditt kredit- eller betalkortsnummer på vår webbplats, om inte fältet har markerats särskilt för detta ändamål.